Vrijgezellenfeest in Scheveningen​

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Scheveningen? Breng dan een bezoek aan de Indoor Axe Throwing bar en kom bijlgooien!

Organiseer een onvergetelijk vrijgezellenfeest in onze bijlgooi bar

Een vrijgezellenfeest organiseren is leuk, maar brengt ook flink wat plannen met zich mee. Je wilt tenslotte een origineel vrijgezellenfeest plannen waar iedereen het naar zijn zin heeft en waar nog jaren over wordt nagepraat. Of je nu een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest voor vrouwen plant: wij hebben de ultieme activiteit voor jouw groep. Kom bijlgooien bij ons in Scheveningen!

Waarom bijlgooien de ideale activiteit is voor een origineel vrijgezellenfeest

  • Een originele activiteit
  • Een sportieve bezigheid
  • Gezelligheid
  • Een ontspannen sfeer
  • Spanning en adrenaline
  • Duidelijke instructies
  • Een nieuwe ervaring

Vrijgezellenfeest in Scheveningen

Onze indoor Axe Throwing Bar is gelegen aan de gezellige en populaire boulevard van Scheveningen. In onze bar bieden wij ruimte voor maximaal 96 gasten die op 16 veilige banen hun skills kunnen laten zien. Wij bieden dus volop ruimte voor een succesvol vrijgezellenfeest.

Kleine & Grote Groepen

Je kunt bij Indoor Axe Throwing zowel een gedeelde baan als een privébaan boeken. Op een enkele baan kun je spelen met maximaal 6 personen.

16 Banen plezier

Indoor Axe Throwing heeft maar liefst 16 banen om te kunnen bijl werpen. Hierdoor kunnen wij tot wel 96 gasten ontvangen voor het bijlwerpen.

Voor elke gelegenheid

Bijlwerpen is het ideale uitje voor verjaardagsfeesten, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten en een avond met vrienden of familie.

Uitgebreide uitleg

Elke sessie wordt voorafgegaan door een uitgebreide uitleg. Zo weet je precies hoe alles werkt en word je een echte axe master!

Axe throwing

In Amerika is bijlgooien al jaren enorm populair. Er worden in bars zelfs competities en toernooien georganiseerd. In Nederland was dit fenomeen tot voor kort nog onbekend. Gelukkig kun je nu in onze Indoor Axe Throwing bar in Scheveningen zelf de spanning en het plezier van axe throwing ervaren. Tijdens een vrijgezellenfeest kun je jouw bijlwerpvaardigheden laten zien en een onvergetelijk feest beleven.

Veiligheid voor alles

Bijlgooien is voor de meeste mensen een heel nieuwe activiteit. Daarom nemen we tijdens het vrijgezellenfeest de tijd om alle aanwezigen de basics te leren van het bijlgooien. In 15 minuten leggen onze lane coaches uit hoe je veilig kunt bijlwerpen en hoe je een echte expert wordt. Lees alles over onze veiligheidsmaatregelen.
Axe throwing target with axe in center bullseye

Reviews​

Best Thing Ever

Dwayne

Really great hosts and axe throwing is da best thing ever

Best Thing Ever

Dwayne

Really great hosts and axe throwing is da best thing ever

Best Thing Ever

Dwayne

Really great hosts and axe throwing is da best thing ever

Tijdelijk gesloten

Sorry, Axes Bar is tijdelijk gesloten. Het is daarom even niet mogelijk om een baan te boeken.

Wil je op de hoogte gehouden van de heropening? Laat dan je email achter.