Veelgestelde vragen​

  1. Hoe werkt het?
Het is een leuke groepsactiviteit waarbij spelers een bijl naar een houten doelwit gooien in de hoop het schot in de roos te maken.

Hoewel we ons best zullen doen om jullie tegemoet te komen, is het mogelijk dat jullie niet aan jullie sessie kunnen deelnemen als jullie een baan deelt met anderen. Het zou oneerlijk zijn om de anderen te vragen op jullie te wachten, en het kan zijn dat we niet kunnen pauzeren om de veiligheidsregels door te nemen en jullie te leren hoe jullie veilig kunnen werpen.

Als jullie echter voor een privébaan zijn ingepland, is er geen probleem. Maar houd er rekening mee dat we ons aan het schema moeten houden en jullie sessie op het toegewezen tijdstip moeten afronden.

Je hebt de mogelijkheid om een ​​privébaan te selecteren of deze met anderen te delen. Je hebt minimaal 4 spelers nodig om een ​​privébaan te boeken tegen het normale tarief per persoon, of als je minder spelers hebt, kun je gewoon voor de hele baan betalen. Anders kun je de baan met anderen delen en de kans krijgen om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je plezier hebt!
We bieden plaats aan 6 spelers per baan en met onze 11 banen kunnen we maximaal 70 werpers herbergen!
Goede vibes en een geweldige houding! Wij bieden de bijl en alles wat je nodig hebt om plezier te hebben!
Elke bijl-werpsessie duurt 1 uur. Je kunt natuurlijk meerdere sessies boeken! Gasten krijgen 15 minuten voor aanvang van hun sessie om de veiligheidsregels door te nemen en om bijl-werptraining te krijgen met een baan coach.
De training duurt 15 minuten en wordt gedaan net voor je bijl-werpsessie van 1 uur. Het is dus erg belangrijk dat je minstens 20 minuten voor aanvang van jouw sessie komt. Als je te laat komt en gepland staat voor een gedeelde baan, kan het zijn dat je niet kunt deelnemen aan je bijl-werpsessie.

Zeker, als je deel uitmaakt van de 4-6 spelers die aan een baan zijn toegewezen. Je hoeft niet te gooien; je kunt gewoon meekomen en morele steun bieden aan je bijl-werpende vrienden.

Ja, maar we kunnen niet garanderen dat je voor een privébaan krijgt. Hoewel we onze best zullen doen om je van dienst te zijn, raden we je ten zeerste aan om jouw sessie online te reserveren, zodat jouw plek zeker is!

Draag comfortabele kleding en schoenen. Hakken en schoenen met open neus zijn niet toegestaan.

Ja. We willen absoluut dat je foto’s en video’s maakt, maar je moet dit op een veilige manier doen. Vergeet niet om ons te taggen op Facebook of Instagram wanneer je iets op sociale media plaatst.

 

 
 

2. Veiligheid- en Huisregels

Ja, net zo veilig als elke andere competitieve sport, als je eenmaal de veiligheidsregels respecteert en volgt. We hebben gangbare veiligheidsnormen met betrekking tot onze baanconstructies, huisregels en werkwijze vanuit vele andere rechtsgebieden overgenomen.
Je moet 8 jaar of ouder zijn om met ons een bijl te gooien. Bijlwerpers die jonger zijn dan 18 jaar moeten onder toezicht staan ​​van hun ouder of voogd.
Ja, je hoeft niet te weten hoe je een bijl moet gooien om plezier te hebben in het axe throwing bij ons. We hebben baancoaches die je leren hoe je de bijl veilig kunt hanteren en gooien.
We serveren eten. Voor jouw veiligheid schenken wij geen sterke drank aan gasten die bezig zijn met axe throwing. Hoewel we bier schenken, raden we je aan met mate te drinken en de veiligheid van jouzelf en die van anderen in gedachten te houden. Natuurlijk is er geen beperking op wat je kunt drinken na het axe throwing. Een gast die wordt geïdentificeerd als zijnde onder invloed van drugs of alcohol, kan zijn sessies niet starten of voortzetten en kan worden gevraagd het terrein te verlaten.
Nee, eigen bijlen zijn niet toegestaan. Wij zorgen voor de bijlen.

3. Boeking en Betaling

via de site een evenement boeken, het aantal mensen in jouw groep selecteren en de instructies volgen.

Een axe throwing sessie kost 22,50 euro per persoon.

Helaas bieden we geen restitutie, maar we zullen zoveel mogelijk proberen om jouw sessie opnieuw in te plannen.

4. Locatie en Bereikbaarheid

Onze openingstijden zijn:

Di t/m Vr :- 15:00 – 23.00 uur
Za t/m Zo :- 12:00 – 23.00 uur

We zijn ook open op alle feestdagen!

De volgende parkeergarages zijn mogelijke opties:

Boulevard Scheveningen (671 plaatsen) – 1 minuut lopen
Reserveer parkeerplaats

ZwartePad (400 plaatsen) – 5 minuten lopen
Reserveer parkeerplaats

Strand – 15 minuten lopen
Reserveer parkeerplaats

Betaald parkeren kan ook in de parkeervakken langs het strand aan de Strandweg. Betaling alleen met kaart. Maximaal 2 uur. (LET OP: geen munten)

Kijk op www.bksparking.nl voor een compleet overzicht van parkeermogelijkheden in Scheveningen.

Komt je met het openbaar vervoer, dan heeft u de volgende opties:

Vanaf Centraal Station Den Haag:

Tram 9 richting Scheveningen Noord, uitstappen bij halte Zwartepad

Vanaf station Hollands Spoor Den Haag:

Tram 1 of 9  richting Scheveningen Noord nemen, uitstappen bij halte Zwartepad.

Vanaf Den Haag Centrum:

Tram 1 of 9  richting Scheveningen Noord nemen, uitstappen bij halte Zwartepad.

Per bus:

Bus 21 of 23 richting Scheveningen Noord nemen, uitstappen bij halte Zwartepad.

Ja, iedereen is welkom.

Tijdelijk gesloten

Sorry, Axes Bar is tijdelijk gesloten. Het is daarom even niet mogelijk om een baan te boeken.

Wil je op de hoogte gehouden van de heropening? Laat dan je email achter.