Bijlwerpen

De Spelregels

Denk aan darts maar dan groter en met bijlen! Bijlwerpen is een leuke groepsactiviteit waarbij je bijlen gooit naar houten doelen binnen beveiligde omheinde banen. Daag je vrienden of collega’s uit voor een vriendschappelijk spel en om te zien wie de ultieme Viking is!

Wat kun je verwachten

Elke sessie begint met een bijlwerples en veiligheidsdemonstratie door een van onze getrainde baancoaches. Het personeel leert je de nodige techniek om de roos te raken, dus ervaring is niet nodig. Ook zullen zij u wegwijs maken in de veiligheidsinstructies en huisregels. Download hier onze regels.

Type Banen

Op onze locatie hebben we twee soorten banen. Interactieve en standaardbanen

Met onze interactieve banen kun je kiezen uit onze interactieve spellen. We bieden boter-kaas-en-eieren, standaard bijlwerpdoelen en bewegende bijlwerpdoelen. We proberen ons aanbod altijd te verbeteren en zullen in de toekomst meer games toevoegen.

Onze standaardbanen zijn de statische bijlwerpbanen van WATL. Ze zijn de typische baan voor de bijlwerper die zijn technieken onder de knie wil krijgen of competitiedeelnemers die willen oefenen voor een mogelijk nationaal of internationaal kampioenschap.

Redenen om uit te proberen

Het is leuk en gemakkelijk!
Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Bijlwerpen is voor iedereen. De truc is, het gaat niet om kracht, het gaat om de techniek!

Ideaal voor bedrijfsuitje
Vergeet dezelfde oude activiteiten die je elk jaar hebt gedaan! Deze nieuwe en unieke activiteit is geweldig voor teambinding en iedereen zal er dol op zijn!

Juiste hoeveelheid concurrentie
Met de spellen die we aanbieden, is er een gezond competitieniveau voor degenen die een vriendschappelijke wedstrijd willen hebben of degenen die de ultieme Viking willen zijn!

Geweldige date night-ervaring
Kom leren bijlen gooien met je wederhelft.

Geweldig voor teambuilding
Bijlwerpen is de ideale manier om wat quality time door te brengen met vrienden en wat competitieve tijd met collega’s!


Nieuwe hobbie nodig? – Word lid van onze competitie
Je zult verrast zijn hoeveel plezier je hebt gehad om zoiets unieks te doen!

Zet het op je bucketlist
Je zult verrast zijn hoeveel plezier je hebt gehad om zoiets unieks te doen!

Drukvermindering
Door bijlen naar een houten doelwit te gooien, komt de juiste hoeveelheid adrenaline vrij, perfect om stress te verminderen.

Veiligheid

Bijlwerpen op Scheveningen biedt een spannende nieuwe ervaring in een veilige omgeving onder begeleiding van onze getrainde baancoaches. Onze lanes, lane coach trainingen, regels, assen en technieken zijn in overeenstemming met de WATL en IATF standaarden.

Gebouwd met het oog op veiligheid, is elke baan beveiligd tussen stalen en houten hekken van 3 meter hoog en 3,65 meter lang. Dit regelt eventuele terugslag van assen. De vloer van de banen is bedekt met rubber om het stuiteren van de bijl te helpen opvangen. Zowel de rubberen vloer als de houten bijlsteel werken samen om ervoor te zorgen dat het stuiteren van de bijl tot een minimum wordt beperkt.

Lane coaches zijn altijd aanwezig en gasten onder invloed van alcohol en drugs mogen niet gooien. Voor of tijdens een bijlwerpsessie wordt geen sterke drank geschonken.

Wij zorgen voor een veilige en gezellige omgeving voor onze gasten en medewerkers. En een veilige en leuke ervaring om je innerlijke Viking los te laten!

Tijdelijk gesloten

Sorry, Axes Bar is tijdelijk gesloten. Het is daarom even niet mogelijk om een baan te boeken.

Wil je op de hoogte gehouden van de heropening? Laat dan je email achter.