Kom bijlwerpen bij Axes Bar

Tijd voor iets nieuws? Bijlwerpen staat garant voor een uitje om nooit meer te vergeten. Reserveer vandaag nog een bijlwerpbaan

Bijl Gooien, dé sensatie uit Amerika nu ook in Scheveningen!​

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om stoom af te blazen of om iets te vieren? Kom dan Bijl Gooien in Scheveningen. Op een veilige baan gooi je bijlen naar een doel. Hoe beter je gooit, hoe beter je scoort. Het is net als darten, alleen dan met bijlen! Bijlgooien is de ideale activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeesten of gewoon tijdens een avondje uit.

Wat is Bijlwerpen?

Bijlwerpen is al geruime tijd een trend in Amerika en nu kun je in onze Indoor Axe Throwing bar aan de boulevard in Scheveningen deze sensatie zelf beleven! Wij bieden beveiligde banen waar jij met collega’s, vrienden of familieleden zowel voor het plezier als in competitievorm kunt Bijlwerpen.

Kleine & Grote Groepen

Je kunt bij Indoor Axe Throwing zowel een gedeelde baan als een privébaan boeken. Op een enkele baan kun je spelen met maximaal 6 personen.

16 Banen plezier

Indoor Axe Throwing heeft maar liefst 16 banen om te kunnen bijl werpen. Hierdoor kunnen wij tot wel 96 gasten ontvangen voor het bijlwerpen.

Voor elke gelegenheid

Bijlwerpen is het ideale uitje voor verjaardagsfeesten, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten en een avond met vrienden of familie.

Uitgebreide uitleg

Elke sessie wordt voorafgegaan door een uitgebreide uitleg. Zo weet je precies hoe alles werkt en word je een echte axe master!

Veiligheid voor alles

Heb je nog geen ervaring met Bijl Gooien? Dat is geen enkel probleem! Onze lane coaches leggen je in 15 minuten alles uit over veilig gebruik van een bijl. Bovendien delen ze hun tips en tricks waarmee jij flink kunt scoren! Lees alles over onze veiligheidsmaatregelen.

Waarom je absoluut wilt bijlgooien

  • Zorgt voor een adrenalinekick
  • Een sportieve activiteit
  • Een onvergetelijke ervaring
  • Mogelijkheid tot competities en toernooien
  • Perfect voor teambuilding

Tijdelijk gesloten

Sorry, Axes Bar is tijdelijk gesloten. Het is daarom even niet mogelijk om een baan te boeken.

Wil je op de hoogte gehouden van de heropening? Laat dan je email achter.